Sleek Slim

Naujiena

Prekės kodas: SS3004K

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

Korsetas lieknina viršutinę ir apatinę pilvo dalis, modeliuoja juosmenį, tiesina nugarą, stangrina krūtinę su trijų pakopų slėgio reguliavimu

€2199 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Sleek Slim 

  • Sleek Slim yra liekninantis korsetas, pagamintas iš plono, patvaraus, malonaus liesti, elastingo audinio,  užtikrinančio patogumą ir diskretiškumą.
  • Audinys lygiai priglunda prie kūno,  greitai ir diskretiškai  koreguoja (performuoja) figūrą nuo linijos po krūtine, per viršutinę ir apatinę pilvo dalis, juosmenį iki klubų.
  • Plačios, pilnai nuimamos, reguliuojamo ilgio petnešėlės  – neįsirėžia į pečius, tvirtai prilaiko korsetą po krūtine, užtikrinant stabilų jo prilipimą prie kūno.
  • Keturi lankstūs apatiniai įtvarai tolygiai prilimpa prie kūno. Jie standina juosmenį ir nugaros juosmeninę dalį, neleidžia liekninančiam korsetui pasislinkti ar susivynioti.
  • Trys suspaudimo lygiai  – sprendimas, leidžiantis pagal poreikį reguliuoti spaudimą juosmeniui ir pilvui. Dėl trijų pakopų reguliavimo galite optimaliai pritaikyti spaudimą prie esamos juosmens ir pilvo apimties.
  • Nugarą tiesinanti X sistema  – sukryžiuotų nugaros juostų forma, kurios užduotis yra suveržti pečius – stumti krūtinę į priekį ir užkirsti kelią slysti.
  • Pilnai atsegus pilvo dalį  lengviau užsidėti liekninantį korsetą.
  • Pilvo stiprinimas  –  FLAT BELLY efektas  – tai tinkamai pritaikytas audinių sluoksnių išdėstymas, tinkamai iškirptas ir susiūtas, kurio užduotis yra  ploninti ir išlyginti apatinę ir viršutinę pilvo dalis .
  • Aukštas juosmuo (32 cm), tolygiai formuoja ir apgaubia juosmenį bei pilvo liniją.
  • Liekninamasis korsetas lygiai priglunda prie kūno, užtikrindamas naudojimo patogumą ir eleganciją.

Idealiai priglundantis korsetas stipriai koreguoja liemenį, paslepia pilvo nelygumus bei padeda sumažinti apimtis keliais centimetrais, o lengvas audinys garantuoja, kad jis išliks nepastebimas po drabužiais. Patogus ir greitas būdas atrodyti tobulai.

Sudėtis: nailonas 85%, spandeksas 15%

Dydis Klubų apimtis (cm) Liemens apimtis (cm)
S/M 90 - 100 65 - 75
L/XL 100 - 110 75 - 85
XXL/XXXL 110 - 120 89 - 95

 

Susijusios prekės
Kelnaitės lieknina vidurinę ir apatinę pilvo dalis, formuoja klubus ir sėdmenis, stangrina ir stangr..
€1499
22
Neseniai žiūrėtos Visos prekės
Korsetas lieknina viršutinę ir apatinę pilvo dalis, modeliuoja juosmenį, tiesina nugarą, stan..
€2199
Rašyti
Skambinti